Fluffy Feeder -heinätyyny

85,00 89,00 

Suomessa valmistettu slow feeding- heinätyyny hevoselle. Heinätyyny tarjoaa hevoselle virikkeitä ja pidentää syömiseen käytettyä aikaa. Saatavilla Mini Fluffy n. 1,5 kg heinämäärälle sekä Fluffy n. 3 kg heinämäärälle. Verkkokoko 4 cm ja väri keltainen molemmissa kokovaihdoehdoissa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Fluffy Feeder, Heica Oy:n kotimainen slow feeding -ratkaisu hevoselle. Hevosen maha on luotu käsittelemään pieniä määriä ruokaa jatkuvasti. Pitkät ruokavälit voivat turhauttaa hevosta ja aiheuttaa terveysongelmia, kuten vatsahaavoja. Heinätyynyn avulla pidennät hevosen syömiseen käyttämää aikaa ja tarjoat virikkeitä hevosellesi. Fluffy Feeder mahdollistaa hevoselle luonnollisen syömisasennon pää alhaalla.

Heinätyynyjä on saatavissa kahta eri kokoa. Mini Fluffy poneille ja pienikokoisille hevosille. Mini Fluffyyn mahtuu noin 1,5 kg heinää (heinälaadusta riippuen). Minin halkaisija on n. 50 cm. Isompaan Fluffy Feederiin mahtuu n. 3 kg heinää ja sen halkaisija on tyhjänä noin 65 cm. Molempien kokojen verkko-osan silmäkoko on 4 cm. Väri keltainen.

Fluffy Feeder on kestävä, helppo täyttää ja käyttää ja turvallinen. Se sopii myös kengitetyille hevosille. Fluffy Feederin verkko on valmistettu auton turvavyöstä ja se kestää hyvin kulutusta sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Fluffy Feeder on helppo huuhtoa tarvittaessa letkulla ja sen voi myös pestä pesukoneessa 40 asteessa. Fluddy Feeder täytetään heinällä kolmella suurella napilla suljettavasta täyttöaukosta.

Ensimmäiset käyttökerrat tyynyä tulee käyttää valvotusti ja varmistua hevosen turvallisuudesta. Ennen jokaista käyttökertaa on varmistettava, että Fluffy Feeder on ehjä. Rikkinäistä Fluffya ei saa käyttää vaan se tulee hävittää asianmukaisesti. Fluffy Feederin kanssa kannattaa tarjota osa heinistä myös irtoheinänä.

Fluffy Feeder -heinätyyny on kotimainen ja ekologinen avainlipputuote: se valmistetaan Suomessa pääosin kierrätysmateriaaleista.

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

Mini Fluffy, Fluffy Feeder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fluffy Feeder -heinätyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.