Probalans Jointbalans 180 g

27,90 

Glukosamiini- ja kondroitiinisulfaattijauhe nivelten hyvinvointiin koirille ja kissoille. Nivelterveyden ylläpitoon, liikkuvuuden turvaamiseen, niveljäykkyyden ennaltaehkäisemiseen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 091 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kotimaisen Vitabalansin glukosamiini- ja kondroitiinisulfaattijauhe nivelten hyvinvointiin koirille ja kissoille. Nivelterveyden ylläpitoon, liikkuvuuden turvaamiseen, niveljäykkyyden ennaltaehkäisemiseen.

Jointbalansin sisältämät glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ylläpitävät ruston terveyttä, suojaavat nivelrustoja rappeutumiselta ja estävät rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Mangaania koira tarvitsee mm. luiden ja rustojen väliaineiden muodostumisessa ja niiden terveyden ylläpidossa. Sillä on myös tärkeä tehtävä luun ja nivelrustojen aineenvaihdunnassa. C-vitamiini edistää ravintoaineiden imeytymistä.

Jauhe sekoitetaan ruoan joukkoon. Suositellaan käytettäväksi vähintään 4-6 viikon kuurina. Jatkuvassa käytössä annoksen voi puolittaa 6 viikon jälkeen. Sopii myös kissoille. Täydennysrehu.

Annostus/päiväannos:

Koirat ja kissat alle 7 kg: 1/4 mittalusikallista (1 g)
Koirat alle 15 kg: 1/2 mittalusikallista (2 g)
Koirat 15-30 kg: 1 mittalusikallinen (4 g)
Koirat yli 30 g: 2 mittalusikallista (8 g)

Mittalusikka (= 5 ml = 4 g) sisältää: glukosamiini (äyriäinen) 1000 mg,  kondroitiinisulfaatti 600 mg, C-vitamiini 60 mg, mangaanisulfaatti (E 5) 5 mg, maltodekstriini.

Paino 0.19 kg
Mitat 8 × 8 × 12 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Probalans Jointbalans 180 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *