Ale!

Solheds Derma6 Wound Oil 100 ml NYT -50%

20,00  10,00 

PÄIVÄYSTARJOUS -50%! Erän parasta ennen 31.10.2020

Suomessa valmistettu, kirvelemätön hoitoöljysuihke haavahoidon tueksi. Tuotteen eteeriset öljyt auttavat pitämään haavan puhtaana ja edesauttavat ihon uusiutumista. 100 ml.

Varastossa

Kuvaus

Puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, kirvelemätön apu koirien ja hevosten haavojen hoitoon. Tuotteen eteeriset öljyt auttavat ihoa uusiutumaan ja pitämään haavan puhtaana. Haavaöljyn eteeriset öljyt tekevät usein koirille hoidetun alueen nuolemisesta epämiellyttävän. Etenkin kesällä hyönteisaikaan erinomainen apu pitämään haavat ja naarmut puhtaina myös hyönteisiltä.

Käyttöohje:Suihkuta suoraan puhtaaseen haavaan. Ravista ennen käyttöä. Silmänympärysten hoidossa suihkuta pumpuliin ja pyyhki silmien ympäriltä ja silmäkulmasta pois päin, ei silmiin.

Ainesosat: Vesi, pellavasiemen, vehnänalkio, tyrni, kasviperäinen glyseriini & propaanidioli, laventeli, minttu, sitruunaruoho, timjami, rosmariini, magnolia, lauriinihapon esterit, selluloosa & xantaani. Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei dopingvaroaikaa.

pH ~ 7

Säilytys: +10 – 25°C

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 4 × 4 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solheds Derma6 Wound Oil 100 ml NYT -50%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *