fbpx

Train´N´Treat -palkkauslaite

28,90 

Train’N’Treat -palkkauslaite positiiviseen vahvistamiseen. Laite yhdistää hauskalla, siistillä ja turvallisella tavalla herkun pilkkomisen, tarjoamisen ja hienovaraisen kliksauksen. Herkku on sisällä palkkauslaitteen sisällä ja liipasinta painaessa laite päästää kliksauksen ja leikkaa esimerkiksi nakista pienen viipaleen tarjolle lemmikillesi.

Varastossa

Kuvaus

Uusi, Suomessa valmistettu Train´N´Treat -palkkauslaite yhdistää herkun tarjoamisen ja hienovaraisen kliksauksen! Laite on erinomainen positiiviseen vahvistamiseen kun eläin halutaan palkita nopeasti ja helposti hyvästä/toivotusta käyttäytymisestä. Yhdellä painalluksella laite päästää kliksauksen ja pilkkoo herkusta sopivan palan lemmikillesi tarjolle – ilman, että sinun tarvitsee sotkea käsiäsi herkkuihin tai riisua hanskoja. Myös taskunpohjat säilyvät puhtaina, sillä herkku on laitteen sisällä.

Yhdestä einesnakista tulee jopa 25 palkintoa. Laitteessa voi käyttää muitakin koiranherkkuja, esimerkiksi koirille tarkoitettuja pehmeitä salameita tai koiranmakkaraviipaleita.

Train´N´Treat kestää konepesun, sen metalliosat ovat ruostumatonta terästä ja laitteen voi herkkupaloineen laittaa myös jääkaappiin. Tuote valmistetaan Stora Enson DuraSense biokomposiitista jossa 50 % on puuta.

Muistathan, että einesnakkeja voit pieninä määrinä käyttää koulutusherkkuna. Nakeilla ei voi, eikä saa korvata koiran aterioita. Suosittelemme kokeilemaan myös muiden koirallesi sopivien herkkujen toimivuutta ”herkuttimessa”. Esimerkiksi koiralle tarkoitetut (pehmeät) salamit ja koiranmakkarasta leikatut pitkät viipaleet käyvät hyvin, kunhan ne eivät ole liian kovia tai sitkeitä, ettet joudu käyttämään kahta peukaloa leikkaamiseen. Nakin/herkun maksimihalkaisija on n. 21mm.

Lisätiedot

Paino 0.01 kg
Mitat 13 × 5 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Train´N´Treat -palkkauslaite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *